Blogg


Hur planerar man informations- och reklamkampanjer under restriktioner?

En reklamkampanj kan genomföras på ett lyckat sätt även om nya restriktioner återinförs på grund av viruset.

04.11.2021


Under pandemin har medicinska experter kommit till insikt om att coronaviruset mindre sannolikt smittar utomhus. Därför har restriktioner införts mot allmänna sammankomster, framförallt inomhus, som en åtgärd för att förhindra spridning av viruset.

Om du vill nå direkt ut till dina potentiella kunder är det enklaste sättet att komma i kontakt med människor ute på gatan eller i en park. Lättinstallerade pop-up tält, iögonfallande reklamflaggor och banners och praktiska demobord är perfekta för detta ändamål.

Pop Up tält
Foto: Comdecor

Ett snabbinstallerat reklamtält syns på avstånd och skyddar samtidigt mot regn och vind. Tältets tak och väggar kan förses med tryckta logotyper och nyckelbudskap.

Flaggor och banners drar till sig uppmärksamhet och förmedlar budskapet även till förbipasserande som inte vill ta en närmare titt. Vi trycker flaggor i många olika former och storlekar.

För utställning av reklammaterial och -presenter, eller till och med för servering av kaffe är reklambord ett bra val, som är lätta att sätta upp och senare packa ihop och ta med sig. Borden kan förses med tryckt varumärkesprofil.

Utomhussäsongen kan fortsätta så länge vädret tillåter. I vårt produktsortiment hittar du en rad olika verktyg för genomförande av en effektiv och iögonfallande kampanj.

Vi har flaggor, skyltställ, varumärkesprofilerade tält, reklambanners med digitalt tryck, solstolar, bord och diskar och ett extra brett utbud av reklamställ för inomhusbruk (fotobakgrunder, roll-ups mm.). De kan enkelt och bekvämt beställas online.


Sätt dina planer i verket:

  • leverans på utlovad tid
  • kvalitetstryck
  • personlig service
  • bekväm beställningsprocess
  • rimliga priser

Vi fullföljer alla beställningar operativt. Vi tar hänsyn till alla dina önskemål och hjälper vid behov till med grafisk design.

Flaggor
Foto: Comdecor

För tryck använder vi modern tryckutrustning. Textiltryck uppfyller OEKO-Tex-standarden. Materialen som används är brandklassade. Tack vare effektiv logistik kan vi leverera färdigställda beställningar till din dörr inom 1 arbetsdag (med undantag för öar).

Att beställa utomhusreklam och reklamställ från Comdecor är ett förnuftigt och säkert beslut.


Vi minskar vårt ekologiska fotavtryck

11.10.2022

Sedan en tid tillbaka har vi försökt minska miljöpåverkan från vår verksamhet. Några lysande projekt har vi tyvärr varit tvungna att lägga på hyllan under de två senaste åren. Dock kan vi redan tala om ett flertal lyckade förändringar.

Se närmare
Skyddsskärm i akryl till servicedisk

30.11.2021

I lokalvalet 2021 var alla vallokaler i Tallinn utrustade med våra skyddsskärmar. Dessa skärmar fräste vi ut i akrylglas. Komplett lösning som bestod av 3 delar vilka enkelt monterades ihop till en skyddsskärm i vallokalen.

Se närmare
Anslagstavlor hjälper folk att hålla sig uppdaterade

19.11.2021

Svårt att nå ut med budskap till allmänheten på grund av restriktioner för sammankomster? Även med gällande koronarestriktioner går det att dela information i byggnader på ett effektivt sätt.

Se närmare
Hur planerar man informations- och reklamkampanjer under restriktioner?

04.11.2021

En reklamkampanj kan genomföras på ett lyckat sätt även om nya restriktioner återinförs på grund av viruset.

Se närmare